Sluiten
Wat wilt u wijzigen?

Molenstraat 98C, Clinge - € 499.000,- K.K.

Mooie Villa, gelegen op 2452 M2 eigen grond, aan de verbindingsweg Clinge-Kapellebrug en tegenover de Clingse bossen met vrij uitzicht over de polders. Aan de achterzijde liggen weilanden met grazende koeien.
Een Oase van rust als u in de zeer ruime tuin vertoeft waarin een drie-tal blokhutten staan, die voor diverse aktiviteiten kunnen worden gebruikt, daarnaast is er nog een houten bergschuur.
De woning is in 2012 verfraaid met een aanbouw die voor diverse aktiviteiten kan worden gebruikt zoals zorgwonen, praktijkruimte of aanleunwoning, een separate ingang, dus eigen voordeur, is voor de overheid genoeg om er het kader van zelfstandigheid aan te kunnen geven.
De aanbouw is van een zelfstandige CV ketel voorzien en alles is aangelegd om een 3e badkamer te kunnen verwezenlijken.

Dit object moet u gezien hebben als u houdt van vrijheid, rust en de mogelijkheden die dit object biedt.

Begane grond:

Hal met toegang naar de meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met open haard en schuifpui, trap naar boven en slaapkamer. De slaapkamer heeft een eigen badkamer met dubbele wastafel en bad.
De woonkamer geeft toegang tot de grote tuin met diverse terrassen, de keuken met groot werkeiland, inbouwapparatuur en de hal naar de aanbouw met slaapkamer, werkkamer en hal, met eigen voordeur.

1eVerdieping:

Ruime overloop met 2 slaapkamers, waarvan een met inloopkast, een badkamer met douche, toilet, ban en dubbele wastafel. er is een luik voor toegang naar de zolder middels een losse trap. Een grote inloopkast is er op de grootste slaapkamer (hier zijn eventueel 2 ruime slaapkamers van te maken)

Zeer grote tuin met meerdere terrassen, 3 blokhutten en een houten bergschuur. De siertuin is fraai aangelegd, de achtertuin heeft een open karakter waarin diverse bomen en struiken voor de privacy zorgen.

2452 m2
200 m2
700 m3
8